Ahju-aedviljad halloumi juustuga


Midagi mõnusat pühapäeva õhtuks - lihtsat, aga samas erilist.

Külmkapist leidsin vaid kartulit ja porgandit, samuti ühe viimase sibula ja tomati - sellest oleks üsna ühekülgse roa saanud.. Siis meenus, et sügavkülmas on üht-teist veel: see herne-oa-brüsseli-lillkapsa segus sobis imeliselt, lisaks lõpus lisasin ka veidi värsket karulauku ja basiilikut.

Koorisin ja hakkisin kartuli, porgandi ja sibula ning segasin rapsiõli ja soolaga. Panin 200 kraadisesse ahju küpsema. Võtsin ka sügavkülmutatud segu välja, segasin samuti õli ja väikese soolaga. Ca veerand tundi hiljem lisasin juurikad ja tomati ahju juurde ning panin ka juustuviilud küpsema.
Ca 35minuti pärast olid kartuliviilud kenasti pehmed ning võtsin toidu välja, segasin hulka ka värske rohelise ning maitsestasin pipraga. Mmmm!

Comments