Roheline pasta


Väga mõnus, kiiresti valmib ja väga roheline pastaroog!

Sisse läks:
Spinati-muna tagliatelled ning keetmiseks sorts õli ja maitse järgi soola
1 purk basiilikupestot
pool suvikõrvitsat
peotäis värsket rukolat
kirsstomatid
1 sibul
1 küüslauguküüs
veidi päiksekuivatatud tomateid
kanafilee
pipar

Keeta pastat vastavalt pakil antud juhistele (minu tagliatelle-pallid tahtsid 5 minutit).
Praadisin pannil sibula, küüslaugu ja kana ning lisasin pruunistamise lõpus ka tükeldatud suvikõrvitsa, et seegi kergelt hauduks. Seejärel valasin peale pesto, loputasin purgi väikese veega ning valasin selle ka kastmesse. Lõpus lisasin ka kirss-tomatid ja päikesekuivatatud tomatid ning lisasin maitse järgi pipart.
Kui pasta al dente, kurnasin ja segasin pastakastme hulka.
Kõige lõpus lisasin juurde ka peotäie rukolat (tore inspiratsioon Vapianost):)

Maitses tõesti väga hästi ning salat ka kohe toidu seest võtta:)


Comments