Tagliatelled basiilikupestoga



Tavapärasele pastale väike vaheldus:)

Valisin Solarise toidupoest välja ägedad 5-värvilised tagliatelled
1 prk Genovese pestot
1 küüslauguküüs
1 väike sibul
~100g kanafileed
oliiviõli
paar kirsstomatit
Soola, pipart

Keetsin pool pakki pastat soolase veega veidi rohkem kui päris al dente, nagu mulle meeldib:), kurnasin sõelale.
Kuumutasin samas potis õli, lisasin kiireks hautamiseks sellesse tükeldatud sibula ja küüslaugu. Veidi hiljem lisasin ka poolikud kirsstomatid ja pesto.
Kui segu soe, lisasin juurde ka varem valmis praetud kanatükid ja pasta, segasin segamini.
Lausa sulas suus:)
Homseks jäi veel teine portsjon ka, loodetavasti tuleb siis meelde parmesani ka peale panna:P

Comments