Ühepajatoit hakklihaga



Talv, peaks rohkem aedvilju sööma riisile ja pastale vahelduseks:)

Sisse läks:

3 kartulit
2 porgandit
1 sibul
paar küüslauguküünt
tükk lillkapsast
tükk brokkolit
veerand väikesest kapsast
400g veisehakkliha
Kaalikad olid poes pehmed ja ube-herneid üleliia kodus ei fännata, aga muidu võib nt neid ka veel lisada.
Maitseks soola-pipart
1 puljongikuubik

Valmistamine:
Ajada ca liiter-poolteist vett puljongikuubikuga keema, lisada viilutatud porgand.
Kui porgand enam ei krõmpsunud (paar minutit hiljem), lisasin tükeldatud kartuli ja kapsa, veidi hiljem ka lillkapsa ja brokkoli.
Praadisin hakkliha eraldi pannil soola ja pipraga, kui aedvili hakkas pehmeks minema, lisasin hulka tükeldatud sibula-küüslaugu ja hakkliha, lasin veidi koos haududa. Maitsestada lõpus soola ja pipraga.
Tuli 3-4 portsu (eks paistab:P)

Comments