Kana-sidruni-veinirisoto



Mu teine risoto, improviseering:)

Vaja läheb:

1 klaas riisi (2dl)
1 sidruni mahl
1 klaas valget veini (2 dl)
250 ml puljongit
1 sibul
2 küüslauguküünt
250 g sidrunimarinaadis kana
kuni 1 dl vett, kui maitse tundub liiga vänge ja riis vajab lisavedelikku

Valmistamine:
Hakkisin küüslaugu ja sibula ning praadisin kergelt õlis klaasjaks, lisasin riisi ning praadisin veel paar minutit. Seejärel valasin peale vedelikud (sidruni, puljongi ja valge veini) ning jätsin hauduma.
Kana praadisin teisel pannil ning lisasin, kui risoto oli peaaegu valmis.
Lõpus lisasin maitse mahendamiseks veel veidi vett ning maitseks pipart.
Sellest kogusest tuleb 3-4 portsu.
Gurmee:)

Comments