Vasika-veini risoto



Originaalretsept on siin.
Minu esimene risoto:)

Sisse panin:
450 g vasikaliha
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 dl risotoriisi
1,5 klaasi puljongit
1 dl punast veini (rohkem ei olnud pudelipõhjas, tuli teist lisaks kallata)
1 dl valget veini
100g tomatipastat
vajaduse järgi vett
soola, pipart

Valmistamine:
Hakkisin sibula ja küüslaugu peeneks ja liha kuubikuteks.
Praadisin liha õlis pruuniks, seejärel lisasin küüslaugu ja sibula ja valasin peale 0,5 klaasi puljongit ning hautasin tasasel tulel, kuni vedelik aurustus.
Lisasin riisi ja praadisin paar minutit.
Seejärel lisasin ülejäänud puljongi, punase ja valge veini, tomatipasta ja veidi vett, hautasin tasasel tulel 20-25 minutit, kuni riis on valmis.
Maitsestasin pipraga.

Imemaitsev ja kiideti heaks.

Comments