Sinihallitusjuustuga hakklihapihvid




Sisse panin:

240g hakkliha (väherasvast)
pipart, soola
paneerimiseks jahu
praadimiseks õli

Täidis:
tomativiilud (retseptis oli päikesekuivatatud tomatid, aga neid mul kodus polnud)
sinihallitusjuust (võib ka mozzarellaga teha)
basiilikulehti

Valmistamine:
Maitsestasin hakkliha soola ja pipraga, segasin läbi. Vormisin 4 ühesuurust pihvi. Kahele panin peale tomativiilu ja sinihallitusjuustu viilu ja tükeldatud basiilikulehed, teised kaks kotletti tõstsin täidisega kotlettide peale ning surusin servad kinni, nii et tekkisid ilusad ümarad pallid. Paneerisin need jahus ning panin praadima. Mõlemalt poolt ca 5 minutit või kuni pealispind on pruun või kuni juust hakkab välja sulama:P

Serveerisin pruuni riisiga, millele oli sisse segatud tilk tomatipastat ja india pähkleid ja rosinaid.
Kõrvale veel toorsalat kurgist, tomatist, oma aia külmutatud hernestest, hernevõrsetest, karulaugust, oliiviõlist, sidrunimahlast ja päevalilleseemnetest.
Mmmmm. Rasvasest hakklihast tuleks muidugi mahlasem kotlett, aga kevad on ju kaalujälgimise aeg;)

Comments