Peedine püreesupp riisiga



Pole ammu kokanud! Ja küpsetamise olen kevadise kaalujälgimise tõttu täitsa unarusse jätnud:P
Aga siit tuleb üks kerge õhtune supp:

Sisse panin:
1 peedi
2 porgandit
3 väikest kartulit
1/5 väikesest kapsast
1 väike sibul, 3 küüslauguküünt
maitseks soola, pipart, cayenne pipart, veidi värsket ingverit
pruuni riisi (2/3 kotist)
laktoosivaba piim
sinihallitusjuust

Valmistamine:
Aedviljad tükeldasin ja keetsin paarkümmend minutit, püreestasin, lisasin vedeldamiseks piima ja maitsestamiseks pipra, sinihallitusjuustu. Riisi keetsin eraldi potis pehmeks ja lisasin lõpus supi hulka.
Serveersin nagu alati seemnete, oliiviõli ja basiilikuga.
Ainus häda, mis püreesuppidega on, et need valmivad päris kaua - ettevalmistusest serveerimiseni läks pea tund aega. Aga maitsevad alati head:)

Comments