Aluseks võtsin selle retsepti.
2 dl kookoshelbeid
2 väikest küpset banaani
Katte osa oleks võinud julgesti paksem olla - ehk siis järgmine kord võib 2 toru julgesti ära panna ja võib-olla midagi veel juurde. Muidu mõnus banaanine kook küll:)
Põhi:
180 g Selga banaanimaitselisi küpsiseid
Peoga kaerahelbeid ja pähkleid
75 g võid
75 g võid
Kate:
ca 400 g banaanimaitselist ricotta-kohupiimakreemi
2 muna
ca 400 g banaanimaitselist ricotta-kohupiimakreemi
2 muna
soovi korral 0,5 dl demerara suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut2 dl kookoshelbeid
2 väikest küpset banaani
Valmistamine:
Purustasin küpsised, kaerahelbed ja pähklid masinas ning segasin kokku sulatatud võiga, segu surusin 24 cm vormi põhja.
Purustasin ka banaanid ning kloppisin segi 2 muna, kohupiimakreemi, vaniljesuhkru, suhkru ja kookoshelvestega. Seejärel valasin segu põhjale.
Küpseta 200-kraadises ahjus ca 30
minutit. Veidi enne valmimist raputasin peale kaunistuseks ka veidi kakaopulbrit ja kookoshelbeid.Katte osa oleks võinud julgesti paksem olla - ehk siis järgmine kord võib 2 toru julgesti ära panna ja võib-olla midagi veel juurde. Muidu mõnus banaanine kook küll:)
Comments
Post a Comment