Banaani-kodujuustu pannkoogid, need lemmikud

Olen selle retsepti järgi teinud pannkooke juba alates varakevadest, nüüd siis jagan blogis ka.
Originaalretsepti sain siit.


Sisse läheb:
200-300g kodujuustu
1 küpse banaan
1 muna
2 spl õli (rapsi või oliivi)
maitse järgi pruuni suhkrut (1-3 spl) (või kui on, siis vedelat mett)
1 dl nisujahu (oleme teinud ka Vilma pannkoogijahuga; või siis võib asendada osa jahust tervislikuma täisterajahuga)
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
veidi soola
kaneeli
Soovi korral lisada ka kookoshelbeid 
Praadimiseks õli
Pane kodujuust ja banaanitükid kaussi ning purusta segu veidi, aga mitte väga palju, siis ei jää pärast pannkoogid õhulised. Lisada lahtiklopitud muna, õli ja suhkur/mesi ning lõpuks küpsetuspulbri, vaniljesuhkruga segatud jahu. Soovi korral maitsesta kaneeliga. 
Pann tulel kuumaks ning küpseta madalal tulel/kuumusel väikesed lusikapannkoogid.
Tõeliselt lihtne valmistada ning võimaldab ära kasutada seisma jäänud banaanid ja kodujuustu:P Ja tegu on üsna tervislike pannkookidega ka!:)
Kuna banaan juba ise lisab magusust, siis kõrvale sobib hästi tavaline vaniljejäätis, aga soovi korral võib süüa nt ka hapukama toormoosiga.

Comments

  1. Tere! Olen kommunikatsioonibüroost JLP ja teen Blogimaastiku uuringut. Selleks oleks mul vaja Teie e-maili aadressi. Loodan, et see sobib. Jään vastust ootama. Taavi

    ReplyDelete

Post a Comment