Lillkapsa-porgandi püreesupp

Supp peoülejääkidest:)

Sisse läks: 
Pool suurest lillkapsast (ehk siis üks tavalise suurusega lillkapsas)
ca 5dl porgandeid
2 suurt kartulit
3 väiksemat sibulat
peotäis punaseid läätsi
ingveriviil
pool karpi toorjuustu
soola, pipart, kuivatatud tilli, chillipulbrit, 1 loorberileht
killuke võid, sorts oliiviõli
kaunistuseks ja maitseks peal karulaugupesto

Panin porgandid keema, veidi hiljem lisasin ka tükeldatud sibula, kartuli, lillkapsa, ingveri ja läätsed.
Keetsin, kuni kõik oli enam-vähem pehme, lisasin ka või, õli ja maitseained ja jätsin jahtuma.
Püreestasin; lisasin toorjuustu ning vahustasin kõik korralikult segamini. Mõnus kreemine, ükski maitse ei tule väga tugevalt esile.

Comments