Bulguri-kanapada



Eile sai tehtud üks suur ahjukana, millest täna siis tuli teine roog leiutada.
Kuna riis oli ootamatult otsa lõppenud, leidis seekord üle pika aja kasutust bulgur.

Valmistamiseks:
1 dl bulgurit
pool puljongikuubikut
õli, maitsestamiseks maitseõli
tükeldatud kana
1 sibul
1 küüslauguküüs
pool purki päiksekuivatatud tomateid
1 porgand
maitseained (sool, pipar jm)
veidi tükeldatud ingverit

Praadisin kiirelt bulguri, sibula ja porgandirõngad õlis, seejärel jätsin hauduma 2,5 dl puljongis. Kui bulgur enam-vähem valmis (ca 10 min pärast), lisasin ka tükeldatud päiksekuivatatud tomati, küüslaugu, ingveri, kana, maitsestasin.
Imehea:)

Comments