Suitsukala-riisiroog



Vahelduseks pastale ja lihale üks riisi-kalatoit. Improviseering ja nämm:) Imelihtne pealekauba.

Sisse läks:
1 kotike valget riisi
1 puljongikuubik
200g puhastatud suitsukala (Savoriin)
1 pk juustumaitselist toidukoort (Valio)
1 sibul
1 küüslauguküüs
100g kirsstomateid
Sorts õli
peotäis külmutatud herneid
maitserohelist
pipart, soola
veidi riivjuustu

Keetsin riisi puljongikuubikuga pehmeks. Veidi enne riisi valmist hakkasin valmistama kastet: valasin koore õliga pannile ning lisasin hulka sibula, küüslaugu, herned, kala ja poolikuks lõigatud kirsstomatid. Veidike haudus, seejärel lisasin ka pehme riisi, maitserohelise, segasin läbi ja maitsestasin. Kõige lõpus riivisin peale juustu.
Valmis kiirelt ja tõesti imemaitsev.

Comments