Ma võin vaid kiita, kui imeilus kuldkollane supp see oli, aga kuna see sai nii kiirelt otsa, siis pilti seekord ei saanudki:P Äkki läheb varsti kordamisele ja siis saab ilu näidata ka.
Sisse läks:
ca 300g kõrvitsat
1 suur värske kaalikas
1-2 värsket porgantit
paar värsket kartulit (mõnusa konsistentsi jaoks)
1 värske sibul
1 küüslauguküüs
sorts oliiviõli
kaunistuseks värsket tilli
soola, pipart
1 puljongikuubik
Tükeldasin kõik koostisained ning panin madalal kuumusel puljongisse keema - kõigepealt kaalika, porgandi, kõrvitsa, siis veidi hiljem sibula ja kartuli. Kui kõik enam-vähem pehme, lasin jahtuda ning veidi hiljem püreestasin saumiksriga. Lisasin sortsu õli, tilli, soola ja pipart ning imemaitsev söök oligi valmis.
Soovi korral võib lisada ka koort, piima või toorjuustu/sulajuustu.
Koostisained tekitasid alguses küsimuse, et kas see on söödav ka? Aga supp osutus tõesti väga maitsvaks:)
Sisse läks:
ca 300g kõrvitsat
1 suur värske kaalikas
1-2 värsket porgantit
paar värsket kartulit (mõnusa konsistentsi jaoks)
1 värske sibul
1 küüslauguküüs
sorts oliiviõli
kaunistuseks värsket tilli
soola, pipart
1 puljongikuubik
Tükeldasin kõik koostisained ning panin madalal kuumusel puljongisse keema - kõigepealt kaalika, porgandi, kõrvitsa, siis veidi hiljem sibula ja kartuli. Kui kõik enam-vähem pehme, lasin jahtuda ning veidi hiljem püreestasin saumiksriga. Lisasin sortsu õli, tilli, soola ja pipart ning imemaitsev söök oligi valmis.
Soovi korral võib lisada ka koort, piima või toorjuustu/sulajuustu.
Koostisained tekitasid alguses küsimuse, et kas see on söödav ka? Aga supp osutus tõesti väga maitsvaks:)
Comments
Post a Comment