Aedvilja püreesupp kanaga



Mõnus kerge õhtusöök.
Sisse läks:
1 väike peet
3 väikest porgandit
3 kartulit
kapsatükk (umbes samas koguses, mis muid vilju)
2 väikest sibulat
1 küüslauguküüs
Merevaik, sool, pipar, kaunistuseks basiilikut
ca 300g kana

Hakkisin, keetsin, jahutasin, püreestasin ning lõpus lisasin mõnusa maitse saamiseks veidi murulaugu merevaiku ning soola-pipart.
Kana praadisin eraldi pannil ning lisasin lõpufaasis supile.
Kuna pole päris ammu püreesuppi teinud, oli mõnus seda vahelduseks süüa, eriti kuna supp õnnestus suurepäraselt - kõik maitsed olid tasakaalus, midagi ei domineerinud ning kartul ja merevaik tegid konsistentsi väga mõnusaks. Teiseks päevaks ei jäänud midagi:P

Comments